Személyre szabott ajánlat függetlenül, egyenesen a bankfiókból.


Milyen procedúrával jár személyi és lakáshitel ajánlatokat kérni?

Pontosan tudjuk, hogy a megfelelő hitel kiválasztása nagyon fontos és még inkább körülményes feladat. Azt is tudjuk, hogy minden egyes bankfiókba személyesen elmenni, sorba állni és ajánlatot kérni gyakorlatilag lehetetlen vállalkozás. Emellé jön még, hogy az interneten fellelhető kalkulátorok nem pontosak, a bankfiókban jellemzően nem azt kapja az érdeklődő, amit a kalkulátorok által előzetesen kinézett magának: hanem sokkal rosszabbat.

Mire figyeljünk oda?

A megfelelő személyi vagy lakáshitel keresésekor célszerű minél több banki ajánlatot megismernünk, mert akár milliós nagyságrendű különbség is lehet az egyes ajánlatok között. Ebből adódóan pontosan tudnunk kell választani a rendelkezésre álló banki lehetőségek közül.

Miben segít a BankSelect?

A szükséges adatok megadása után megversenyeztetjük a hitelintézeteket, hogy személyre szóló ajánlatokat küldjünk Önnek. A szolgáltatásunk igénybevétele után már pontosan tudni fogja, hogy melyik bankhoz érdemes fordulnia a személyi vagy lakáshitel ajánlata miatt. Segítünk Önnek a teljes hitelkérelmi dokumentáció összegyűjtésében, átvállaljuk a papírmunka oroszlánrészét, így optimális esetben Önnek akkor kell először befáradnia a bankfiókba, amikor aláírja a banki hitelszerződést. Mindenben segítünk, hogy Önnek csak döntenie kelljen.


Cégadatok:

Kapcsolat: ugyfelszolgalat@bankselect.hu

+36 1 585 85 60

GRANTIS BankSelect Kft.
1061 Budapest
Paulay Ede utca 65. fszt.